True

Rening av metaller med hjälp av Actiflo®, åt Zinkgruvan Mining

2023-05-26

VA Ingenjörerna kommer på totalentreprenad åt Zinkgruvan Mining, att uppföra en vattenrening för rening av metaller med hjälp av Actiflo® under 2023–2024.

Läs mer...

Ole Fritz Adeler tillträder som ny CEO i Envidan

2022-08-09

Den 1 oktober 2022 tillträder Ole Fritz Adeler som CEO för Envidan efter Morten Fjerbæk, som valt att lämna sin roll som CEO. Under de senaste 10 åren har Ole varit anställd på HOFOR, senast i en position som Teknisk Direktör och tidigare har han haft posten som Försyningsdirektör med ansvar för hela vatten- och avloppsområdet i HOFOR. Innan sin tid på HOFOR har Ole arbetat i olika ledarroller i Krüger/Veolia, både nationellt och internationellt.

Läs mer...

SVAVELVÄTE- EN BOMB UNDER MARKEN

2022-03-14

Gör något åt svavelvätet, innan problemet exploderar. Optimering av svavelvätekontroll sker genom kunskap och vi kan hjälpa till!

Läs mer...

Borås Energi och Miljö pilot för läkemedelsstudie

2021-11-29

Borås Energi och Miljö AB har gett VA Ingenjörerna i uppdrag att genomföra ett pilotprojekt vid nybyggda Sobacken ARV.

Läs mer...

EnviDan stärker sin position i Norge

2021-10-18

Det norska konsultingenjörsföretaget Arealtek AS, som erbjuder rådgivning, planering och projektledning inom vatten-, väg- och avloppsvattenområdet, kommer nu att vara en del av EnviDan, där förvärvet av Arealtek särskilt kommer att stärka EnviDans ingenjörstjänster till vatten- och avloppssektorn i Norge.

Läs mer...

VA INGENJÖRERNA blir en del av miljöföretaget EnviDan

2021-07-01

Som en del av den ambitiösa tillväxtstrategin som lanserades av EnviDan, med den europeiska private equity-fonden Waterland bakom sig, är VA INGENJÖRERNA nu en del av EnviDan-familjen.

Läs mer...