True

VAI söker Servicetekniker till Stockholmsområdet

2022-08-03

Stockholm

Är du servicetekniker med erfarenhet av service och underhåll av anläggningar inom processvatten? Just nu söker VA Ingenjörerna nya medarbetare till Stockholmsområdet.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som servicetekniker utför du felsökning, reparation, installation, ombyggnation, driftsättning, service av förekommande produkter och kringutrustning inom processvattensegmentet. Underhållet varierar i komplexitet, men omfattar teknikområden som styr/regler, el, mekanik och pneumatik. Kunderna finns inom bland annat läkemedelsindustrin, pappers och massaindustrin och kraftvärmeverk. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en fri och självständig roll där serviceuppdragen varierar med våra olika kunders behov.

Som servicetekniker kommer du ingå i ett team av andra servicetekniker. Du kommer att utgå från kontoret i Solna strand. Resor, inom Sverige, är en naturlig del av rollen och antalet övernattningar per år uppgår till ca 25-30. Beredskap kan ingå i tjänsten. Du kommer att få möjlighet till utbildning, intern som extern, för att utveckla din kompetens inom processvatten.

Du bidrar även till försäljning och uthyrning av produkter och tjänster. Viss administration och dokumentation av utförda uppdrag ingår i tjänsten. Resor inom Sverige förekommer i rollen.
 

Kompetens

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som servicetekniker inom industri eller liknande verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av processvatten- eller vattenreningsanläggningar. Du har en generell teknisk kompetens inom mekanik, el, pneumatik och styr/regler. Har du elbehörighet och/eller kunskap i PLC-programmering ser vi det som meriterande. Har du en teknisk utbildning så är det en fördel, men flerårig erfarenhet som servicetekniker bedöms som likvärdig. Du har en generell kunskap inom Office-paketet och van att hantera datorer. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har B-körkort och har du BE-körkort är det meriterande.

Vidare har du: 

  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande yrkeserfarenhet och erfarenhet av Processvattenanläggningar, Vattenreningsanläggningar eller VVS-anläggningar.
  • Erfarenhet som servicetekniker eller av industriellt maskinunderhåll.
  • Vana att jobba med datorer samt dess program.
  • B-körkort.
  • Utåtriktad, lyhörd och ha social kompetens då tjänsten har direktkontakt med kunder.
  • God samarbetsförmåga.
  • Strukturerat arbetssätt och viss administrativ förmåga.
  • Öppen för nya idéer och arbetssätt.
  • Ha initiativförmåga, ta ansvar, lösa problem, analysera och hitta lösningar.

 

Om VAI

VA Ingenjörerna (VAI) är en komplett funktionsleverantör inom miljö och vattenrening. VAI är ledande inom vatten-och slambehandling och sedan 1990 utför VAI projekt från idé till färdig anläggning. VAI erbjuder helhetslösningar för hela vatten- och slamcykeln, vilket gör dem till den naturliga samarbetspartnern för våra kunder. VAI arbetar med kommunala och industriella kunder inom dricksvattenproduktion, avloppsvattenrening, dagvattenrening, slamdisponering, process- och ultrarent vatten, service/support samt styr-och övervakningssystem. Företaget omsatte 2020 300 MSEK och är ca 50 anställda fördelat på 5 orter, Karlstad, Linköping, Lund, Solna (HK), samt Örebro.

VAI har ingått i Veolia Water Technologies AB mellan 2006 och 2021. Sedan 1 juli 2021 är VAI återigen ett självständigt bolag som är helägt av EnviDan. EnviDan tillhandahåller helhetslösningar inom vatten, avloppsvatten, energi och miljö samt ekonomisk rådgivning kombinerat med ett brett utbud av mjukvarulösningar för den danska, norska och svenska vatten- och avloppssektorn.
Här kan du läsa mer om VAI


Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Hunter & Tailor.
Ansvarig rekryterare är Caisa Linde, caisa.linde@gmail.com.
Urvalet kommer att ske löpande.
Sista ansökningsdag är 15/9-2022

Välkommen med din ansökan!

#LI-GMH