True

VAI söker Servicetekniker till Stockholmsområdet

2023-06-16

Stockholm

Vill du vara med och förstärka vårt processvattenteam?

Just nu söker VA Ingenjörerna nya medarbetare till Stockholmsområdet.

Arbetsbeskrivning

Som servicetekniker hos oss får du under stort eget ansvar arbeta med olika typer av service och underhåll till olika typer av vattenreningsanläggningar.

Tillsammans med vårt serviceteam arbetar du självständigt med planerad förebyggande underhållsservice, support och felavhjälpande service, installation och driftsättning av anläggningar inom processvattensegmentet. Arbetet varierar i komplexitet med omfattar även teknikområden som styr/regler, el, mekanik och pneumatik. Våra kunder finns inom bland annat läkemedelsindustrin, pappers & massaindustri och kraft & värmevärk. Vilket ger dig chansen att utveckla och bredda din tekniska kompetens. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Arbetet sker i huvudsak i Stockholm med omnejd men resor inom Sverige förekommer.

I arbetetet ingår att även bidra till försäljning av produkter och tjänster.

Kompetens

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker eller liknande yrke med erfarenhet av processvattenanläggningar, vattenreninganläggninar eller VVS-anläggningar. Tidigare erfarenet av arbete med elektriska komponenter, instrument och styrsystem är meriterande.

Vidare har du;

  • Teknisk utbildning på gymnasienivå

  • Viss kunskap att jobba med datorer samt dess program

  • Intresse och initiativförmåga att lära

  • Utåtriktad, lyhörd och ha social kompetens då tjänsten har direktkontakt med kunder

  • God samarbetsförmåga

  • Strukturerat arbetssätt och viss administrativ förmåga

  • Öppen för nya idéer och arbetssätt

  • Har initiativförmåga

  • B-körkort

Om VA Ingenjörerna

VA Ingenjörerna (VAI) är en komplett funktionsleverantör inom miljö och vattenrening. VAI är ledande inom vatten-och slambehandling och sedan 1990 utför VAI projekt från idé till färdig anläggning. VAI erbjuder helhetslösningar för hela vatten- och slamcykeln, vilket gör dem till den naturliga samarbetspartnern för våra kunder. VAI arbetar med kommunala och industriella kunder inom dricksvattenproduktion, avloppsvattenrening, dagvattenrening, slamdisponering, process- och ultrarent vatten, service/support samt styr-och övervakningssystem.

VAI har ingått i Veolia Water Technologies AB mellan 2006 och 2021. Sedan 1 juli 2021 är VAI är en del av Envidan. Envidan tillhandahåller helhetslösningar inom vatten, avloppsvatten, energi och miljö samt ekonomisk rådgivning kombinerat med ett brett utbud av mjukvarulösningar för den danska, norska och svenska vatten- och avloppssektorn. Här kan du läsa mer om VAI

Ansvarig rekryterare är Elias Danger elias.danger@vaing.se

Sista dag för ansökan är den 31 augusti 2023.

Urvalet kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!