True

VA Ingenjörerna söker VA Projektör

2023-01-27

VILL DU VARA MED OCH UTVECKLA VÅR KONSTRUKTÖRSAVDELNING?

ARBETSBESKRIVNING

Som VA-projektör är virtuellt byggande och byggkonstruktion av VA en stor del av din vardag. Du kommer att använda din övergripande förståelse för konstruktioner, projekt och branschen i sin helhet för att lösa problem, och göra detta med kostnadseffektivitet och kvalitet i åtanke.

I rollen som VA-Projektör kommer du att självständigt och i samarbete med projekteringsledaren, projektledare och processgrupp upprätta maskinritningar. Du kommer att genomföra nödvändiga inmätningar, upprätta tekniska maskinbeskrivningar och göra nödvändiga hydrauliska beräkningar. Bland annat kommer du att arbeta med dimensionering, upprätta underlag för inköp av maskinkomponenter och upprätta LCC-kalkyler. Rollen jobbar både inom kommunal sektor såväl som industri.

 

KOMPETENS

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av VA-konstruktion. Du ser och förstår helheten och använder den övergripande förståelsen för att fatta beslut gällande planering och placeringar och du skapar kreativa lösningar. Du har erfarenhet av anläggningskonstruktion och rörkonstruktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av tryckkärl eller processvatten.

Vidare har du: 

  • Högskoleutbildning motsvarande civilingenjör/ högskoleingenjör eller annan erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
  • Erfarenhet av modellering i Plant 3D, Inventor eller liknande.
  • PED och tryckkärlsdirektiv
  • God kännedom om maskindirektiv och rörstandarder.
  • God samarbetsförmåga.
  • Initiativförmåga, tar ansvar, löser problem, analyserar och hittar lösningar.

 

OM VA Ingenjörerna

VA Ingenjörerna (VAI) är en komplett funktionsleverantör inom miljö och vattenrening. VAI är ledande inom vatten-och slambehandling och sedan 1990 utför VAI projekt från idé till färdig anläggning. VAI erbjuder helhetslösningar för hela vatten- och slamcykeln, vilket gör dem till den naturliga samarbetspartnern för våra kunder. VAI arbetar med kommunala och industriella kunder inom dricksvattenproduktion, avloppsvattenrening, dagvattenrening, slamdisponering, process- och ultrarent vatten, service/support samt styr-och övervakningssystem.

VAI har ingått i Veolia Water Technologies AB mellan 2006 och 2021. Sedan 1 juli 2021 är VAI återigen ett självständigt bolag som är helägt av Envidan. Envidan tillhandahåller helhetslösningar inom vatten, avloppsvatten, energi och miljö samt ekonomisk rådgivning kombinerat med ett brett utbud av mjukvarulösningar för den danska, norska och svenska vatten- och avloppssektorn.
Här kan du läsa mer om VAI


KONTAKT OCH ANSÖKAN
Ansvarig rekryterare är Elias Danger, elias.danger@envidan.se
Urvalet kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!