True

Lediga jobb

Här kan du se en lista över lediga jobb hos VA Ingenjörerna. Välkommen att upptäcka mer om oss på vår webbplats och se varför det är bra att jobba hos oss.

VAI söker Servicetekniker till Stockholmsområdet

2023-06-16

Är du servicetekniker med erfarenhet av service och underhåll av anläggningar inom processvatten? Just nu söker VA Ingenjörerna nya medarbetare till Stockholmsområdet.

Läs mer...

VA Ingenjörerna söker automationsingenjör till kontoret i Linköping

2023-06-25

Delar du vår vision om att värna om jordens resurser och vill du få möjligheten att arbeta långsiktigt för en hållbar utveckling av vårt samhälle, för både människa och miljö? Välkommen med din ansökan. VA Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning. Ett av våra starka kompetensområden är IT inom vatten och avlopp, där vår Automation och IT avdelning i nära samarbete med vår processgrupp skapar kostnadseffektiva lösningar för vattenbehandling. Med vårt mångåriga och unika processkunnande kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för styr och övervakning samt lättanvända verktyg för att följa upp och kontinuerligt förbättra de olika processerna inom vattenrening.

Läs mer...

VA Ingenjörerna söker konstruktör

2023-01-27

VILL DU VARA MED OCH UTVECKLA VÅR KONSTRUKTÖRSAVDELNING? ÄR DU VÅR NÄSTA KONSTRUKTÖR? Är du VA-konstruktör och har erfarenhet av mekanisk konstruktion och rörkonstruktion? Just nu söker vi på VA Ingenjörerna nya medarbetare till Malmöområdet.

Läs mer...

VA Ingenjörerna söker VA Projektör

2023-01-27

VILL DU VARA MED OCH UTVECKLA VÅR KONSTRUKTÖRSAVDELNING? Är du VA-projektör och har erfarenhet av anläggningskonstruktion och rörkonstruktion. Just nu söker VA Ingenjörerna nya medarbetare till Malmö- och Stockholmsområdet.

Läs mer...